Visa världen att du bryr dig

20 april 2020 william eriksson
Visa världen att du bryr dig

Som företag gäller det att visa sig från sin bästa sida, oavsett om det är i ett säljande ögonblick eller om det är att visa upp sig i vardagen så att kunden ska hitta rätt. Vad är då bättre än rörlig reklam? Nej, det handlar inte om filmer, YouTube-klipp eller uppvisning på stan. Det handlar om till exempel kassar, och att ge bort kassar som kan användas om och om igen. Kassar som dessutom har en snygg logga som talar om att den kommer från ett specifikt företag. Ett företag som bryr sig om miljön. Det ger signaler som sprider sig som ringar på vattnet och skapar en magneteffekt.

 

Så mycke att välja mellan

Nu kanske inte den egna produkten går att stoppa ner i en kasse. Googla på nätet och hitta en företag som jobbar med profilreklam. Bor du i Stockholm så kan du exempelvis googla presentreklam i Stockholm. Låt sedan fantasin flöda fritt. Kanske kan man bort t-shirtar eller vattenflaskor till personer som deltagit i en tävling på företagets hemsida? Dela ut nyckelringar och pennor med företagets namn på under ett event? Pennor har dessutom en unik förmåga att ta sig från person till person.

 

Dags för semester

Nu kan du botanisera bland diverse olika sommarpresenter till de anställda. Vad sägs om badbollar och frisbees till barnen, och solstolar och picknickfiltar till de vuxna? Kanske ska du slänga med en kylväska som extra bonus? Det är ett faktum att om produkterna du ger bort har ett bra pris, så kommer pengarna tillbaka i det långa loppet. Din rörliga reklam kommer göra så att flera nya kunder hittar till just det nämnda företaget. Man måste våga satsa och vara generös för att senare skörda det man sått. Dessutom kommer man att glädja massor av människor på vägen och det är extra roligt.

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten