Se över dina pumpar i Kristianstad

16 februari 2021 william eriksson

Kanske behöver du byta ut någon pump mot en nyare modell, eller så kanske du behöver få service på befintliga pumpar lite oftare. En pump har ju som uppgift att transportera fluid, alltså gas eller vätska, och eftersom det finns många olika tillämpningar så finns det också många olika sorters pumpar. Anlita en rutinerad leverantör för dina pumpar i Kristianstad, så får du också råd och tips av experter. 

Vad ska man ha för sort? Kanske har du redan flera olika sorters pumpar på olika ställen i din verksamhet? Det kan då vara praktiskt att ha telefonnummer till hands till en pålitlig leverantör som kan serva alla. Du kan få tips om vilka pumpar som passar till vätskor med olika viskositet, eftersom vissa vätskor är mer trögflytande än andra. 

 

Ett pålitligt serviceföretag

Du måste kunna lita på en leverantör som servar pumparna i din anläggning, och därför är det viktigt att de följer lagar och regler. Om du hanterar syror eller andra kemikalier i din anläggning, måste serviceföretagets personal ha skyddskläder och känna till vad lagen säger. Man får aldrig tumma på viktiga principer, och det är bra och tryggt för både kunder, personal och miljön. 

En annan viktig sak är reservdelarna, och att man inte heller tummar på kvaliteten när man byter ut en gammal del mot en ny. Det bör vara originaldelar, så att du kan lita på pumpens funktion både nu och i det långa loppet. Det är också omtanke om både verksamheten och miljön att ha maskindelar som håller länge och fungerar felfritt. 

 

 

Att få snabb service vid akutfall

Om något går sönder, är det bra att få en snabb prisuppgift inom 24 timmar och att kunna få en snabb service också. Man vill undvika produktionsstopp, och med en pålitlig och kunnig leverantör är pumpen strax igång igen i din anläggning.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten