Att hitta rätt i frisördjungeln är en utmaning som ibland kräver sina chansningar. Du har säkert lämnat en och annan frisörsalong med ett helt annat resultat än du väntat dig, en eller två gånger för mycket. Du känner kanske inte att du litar på att frisören gör som du vill. Tänker att du nog kan göra det lika bra själv hemma i badrummet. Provar, och får ett resultat du surt ångrar. Den varma blonda tonen blir gulaktig och den kalla bruna färgen skiftar åt grönt. Det som skulle bli ditt nya jag blir istället en besvikelse och så står du på ruta ett igen – du behöver professionell hjälp!

 

Rätt färg och form för din stil

Vare sig du har kort, medellångt eller långt hår behöver du känna dig trygg i att lägga dina längder i någon annans händer. För, handen på hjärtat – det blir inte bättre att göra det själv. Här är det viktigt att du istället träffar någon som vet vad han eller hon gör. När du besöker en frisör för första gången så ska du ha en ordentlig konsultation där frisören tar reda på vem du är och vilken typ av omsorg din hårtyp kräver. Du och din attityd är viktiga för att ta fram rätt färg, form och struktur på din nya frisyr.

Hitta frisören för just dig

Det finns till exempel en frisör i Linköping som har förstått vikten av kundens personlighet och arbetar efter det synsättet. Att hitta just din rätta hårguru kan kräva lite efterforskning, men det är också så du kommer få det resultat du är ute efter. Så när det är dags att fixa frisyren nästa gång, leta efter en salong som visar sitt intresse för dig, människan bakom håret. Du slipper hemmafärger som sliter på håret och kan lämna salongen med ditt drömhår – varje gång.