Så hittar du huvudbonader i rätt storlek online

08 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Somliga kan vara skeptiska till att beställa vissa plagg och accessoarer online eftersom man inte vet hur de kommer att sitta. Men genom att använda sig av mått så kan man ofta räkna ut om de kommer att passa eller ej. Detta gäller bland annat huvudbonader såsom mössor, hattar och kepsar. Vet man sin storlek så kan man vara lugn med att huvudbonaden kommer att passa, även om man inte testat den först. 

Så tar du reda på din storlek

För att hitta rätt storlek så kan man titta på en hatt eller keps som man redan har och tycker sitter bra på huvudet. Det står ofta hur många centimeter de är på en lapp inuti huvudbonaden. Det är dock inte alltid så och i ibland kan det också vara så att man klippt bort den, då kan det vara bra att mäta sitt huvud för att säkerställa att man beställer rätt storlek.

high5shop

Det allra enklaste är att använda sig av ett måttband, det är dock inte alltid man har tillgång till ett. Då kan man istället mäta sitt huvud med hjälp av ett snöre som man sedan mäter med hjälp av en tumstock eller linjal. Placera alltid snöret eller måttbandet strax ovanför öronen och ögonbrynen för att få fram ett så korrekt mått som möjligt.

Hitta rätt stolek i ett brett sortiment av mössor, hattar och kepsar

Hos High5shop.se ser man storleken i centimeter på samtliga huvudbonader, oavsett om det gäller mössor, hattar eller kepsar. Det gör att man inte behöver testa huvudbonaden för att kunna räkna ut om den kommer att passa eller ej. Förutom att man i lugn och ro kan välja ut den eller de huvudbonaderna man vill ha så erbjuder High5shop.se både hög kvalitet och förmånliga priser på sina produkter. Dessutom är det väldigt bekvämt att få sina nya huvudbonader levererade istället för att behöva åka till en butik. 

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten