Roligt för hela familjen på mastercubestore

28 april 2021 william eriksson

Det börjar närma sig semester igen, och fast barnen älskar att åka till farmor och farfar vid sjön kan det ibland bli segt. Speciellt när det traditionsenliga regnet kommer, och det inte finns så mycket att göra. Men det här året har sonen i familjen kommit med ett mycket bra förslag på aktivitet. Hans vänner har upptäckt den klassiska kuben, och blivit så pass sålda på den att de till och med är med på tävlingar och turneringar av olika slag.

Det ligger därför ett förslag på bordet, som handlar om att dra igång en turnering med hela släkten involverad. En turnering som kommer att pågå i flera dagar och där vinsten består av den stora äran, förstås. Men vinnaren får också en heldag där alla andra kommer att göra precis vad den vill. Vinnaren får bestämma maten och allt som ska hända under hela den dagen. En vinst som redan har fått flera att börja fundera på vad vinsten ska bestå av.

Farmor mot lillebror

I god tid går familjen gemensamt in på www.mastercubestore.se för att se vad det finns inom kuber. Det bestäms snabbt att flera olika kuber ska köpas in och dessutom allt som behövs för att hålla en seriös och genuin turnering, som om det hade varit på fullaste allvar. Vilket farbror Lasse också verkar tro. För han har redan börjat skicka filmklipp och bilder där han har kungakrona eller står med en stor trofé. Även om den består av faster Karins porslinskatt.

När dagen kommer är alla peppade för att stå som vinnare av vandringspokalen, som lillasyster Linn har gjort i slöjden. Och givetvis den utlovade heldagen, helt enligt egen önskan. Först ut är farmor mot lillebror Calle. En match som snabbt levererar en stolt farmor som vinnare. Kuben löste hon på snabba tio minuter och sju sekunder.

 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten