Fotografier är ett perfekt sätt att föreviga speciella stunder i livet och ett sätt att bevara underbara minnen. Det är också ett bra sätt att dela med sig av vad man själv tycker är viktigt eller som på något sätt representerar ens personlighet. Många fyller sina hem med tavlor och bilder på sådant som är personligt. Detta ger hemmets besökare en känsla för vem man är. Många är de som älskar sina husdjur över allt annat och man har gärna bilder på sin fyrbente vän på väggen eller kylskåpet. Vill man ha ett djurporträtt i Borås kan t.ex. fotograf Marcus erbjuda sina tjänster.

 

Mobilkamera eller fotograf?

Idag har de flesta en mobiltelefon med en bra kamera och de med husdjur tar vanligtvis inte bara en bild om dagen. Minsta lilla rörelse är värt att fånga på bild när man har världens sötaste katt/hund/fågel/fisk/orm, eller hur? Mobilkameror är bra, de är enkla att använda, lättillgängligt och redo att användas nästan när som helst. Men att anlita en professionell fotograf som verkligen kan sina saker kan vara värt varenda krona om man vill föreviga minnet av sin pälskling.

 

 

Välj dina moments

Idag tar man som sagt så många bilder, inte bara på sina husdjur utan på allt – sin mat, sina vänner, sig själv. Men det är mer sällan man framkallar eller skriver ut dessa bilder och de kan lätt försvinna i mängden av digitala album. Kanske kollar man på bilden ett par gånger till innan man glömt bort att man ens tagit den. Så, vill man göra ett djurporträtt, gör det ordentligt. En vacker dag kommer de inte att finnas där längre och då kommer man uppskatta bilderna lite extra. Precis som man anlitar ett proffs för att ta bilder på sina barn, lika viktigt är det att få fina bilder på sina fur-babies.