Det finns många anledningar till att man kan ha värk i leder och muskler. Det kan vara på grund av sjukdom, ålder eller att man har överansträngt  eller skadat sig. Vid allvarliga skador eller svår värk ska man uppsöka vården, men om det handlar mer om lätt värk eller att det ömmar så kan man underlätta med hjälp av idrottsitejp. Med idrottstejp kan man stötta ömma leder och muskler i både knä, nacke, ankel samt flera andra områden på kroppen för att kunna röra sig så gott som fritt igen. Genom stödet som tejpen ger kan man vara trygg i att lederna och musklerna hålls fixerade vilket minimerar risken för ökad smärta eller skada.

Det finns många färger och modeller när det kommer till Kinesiologitejp eller sporttejp som är bra tejper att använda vid fysisk aktivitet. Ett företag som har högkvalitativ tejp till mycket förmånliga priser är Henza. De har ett brett sortiment av idrottstejper som alla är vattenfasta vilket gör dom optimala för att användas vid fysisk aktivitet där man svettas mycket och även vid simträning. Man kan läsa mer om alla deras högkvalitativa produkter och beställa på https://www.henza.se/.

År 2009 grundades företaget Henza med målet att producera kvalitetsvaror till ett bra pris. Henza har därför alltid prioriterat kvaliteten i sina produkter samtidigt som de har jobbat för att hålla så låga priser som möjligt. Detta jämfört med andra dyra producenter av sporttejp som finns därute på marknaden. De har idag över 180 behandlare som fasta kunder, de flesta är fysioterapeuter men de levererar även till kiropraktorer, massörer, akupunktörer och andra behandlare. Det väger tungt att få positiv feedback från professionella yrkesutövare som använder tejpen på sina patienter.  Även fast Henza kan stoltsera med riktigt bra produkter så arbetar de ständigt för att modifiera sitt befintliga sortiment samt även för att ta fram nya produkter anpassade efter kunders behov.