Känner du den friska luften slå emot ansiktet och fylla lungorna. Det är doften av ett nytt decennium som du känner – en chans till att förverkliga både gamla som nya drömmar.

Flera av oss funderar på att ta steget över till att bli någon form av entreprenörer. Det låter kanske som ett stort ord – entreprenör – men byt ut det mot småföretagare så blir det genast mindre dramatiskt. En fin syssla är det också eftersom du, om allt går enligt planerna, skapar något av värde och erbjuder livshöjande kvalitet för andra människor. 

Fredrik Lindström vinterpratade nyss i radio och nämnde att det är just att hjälpa andra som skapar mening i livet. Att kunna kombinera detta med att också kunna tjäna sitt uppehälle är således att slå två flugor i en smäll.

Nu är frågan vad du funderar på att ta tag i. 
Vilken är din dröm?

Oavsett om den är stor eller liten så är det bara att köra på.
Känner du dig osäker så kan du skaffa en FA-skattesedel vilket ger dig möjligheten att fortsätta vara anställda och samtidigt köra lite eget vid sidan om.

På så sätt kan du bygga upp din kundbas och se om din idé håller i längden.

Kom ihåg att de första 2-3 åren är något av hundår där man får jobba mycket för att få fart på verksamheten. 

Vill du ha hjälp på vägen så kan det vara en bra idé att kontakta Tyresö Redovisning som bland annat erbjuder redovisning i Haninge. 
På så sätt kan du själv fokusera på ditt företag medan de som kan det här med ekonomi får ta hand om kvitton och allt annat bökigt.

Vem vet: Kanske kommer du om några år blicka tillbaka mot decennieskiftet med ett leende. Det var nämligen tillfället då du blev din egen och uppfyllde en av dina drömmar.