Det är viktigt att se till sina fönster och byta dem till nya i tid. Fönster där träet börjat vittra sönder av väder och vind är ingen vacker syn precis. Efter en längre tid med flera ommålningar har de oftast gjort sitt.

Om du funderar på att byta fönster och/eller dörrar finns det ett stort utbud på Sparfönsters hemsida. De är experter och har många års erfarenhet inom området. Alla deras produkter är CE-märkta och tillverkas dessutom med lågenergiglas.

När det gäller fönster så är de spröjsade ett fint alternativ om man vill förändra husets utseende och de passar dessutom på de flesta byggnader. En annan höjdpunkt är att få en extra bred öppning från huset och ut i trädgården genom att sätta en dubbel altandörr så kallad pardörr eller ett skjutparti. Tänk på att om du väljer en altandörr i plast så är den inte lika utsatt som en dörr i aluminium/trä.

Det är även viktigt att ha dörrar och fönster som är välisolerade. Sparfönster tillverkar alla fönster för det nordiska klimatet. Träfönster med aluminiumbeklädnad och fönster av PVC är särskilt vädertåliga.

Alla deras produkter är tillverkade efter goda hantverkstraditioner så du kan känna dig säker på att de är av hög kvalité. Och inte nog med det, priset är också billigt på alla deras produkter, faktiskt det billigaste. Det beror på att de inte har några dyra mellanhänder.

När du valt vilken modell du önskar beställa och skrivit in måtten på fönstren eller dörren, material och andra specifikationer på deras hemsida, så ser du det exakta priset. Du behöver inte betala någonting i förskott, varken för lagervaror eller måttbeställda varor.

Sedan kan du välja att betala med kort, Klarna Faktura, Klarna Konto, ePay Kreditkort eller till Nordeas bankgiro. Vid kortbetalning dras din betalning när varorna skickas från fabrik eller lager. Även om du valt faktura från Klarna skickas den i samband med att varorna skickas från fabrik eller lager.