En vacker dubbel altandörr höjer värdet på huset

30 augusti 2021 patrick pettersson

Har man nu lagt en massa energi på att bygga en altan så vill man ju att den skall vara vacker att se på även när dörrarna är stängda. En stor del av väggen i det rum som vetter ut mot altanen består ju faktiskt av en dörr och då skall den vara en prydnad. För att göra det enkelt kan man måttbeställa en dubbel altandörr med hemleverans och tio års garanti hos hemsidor som till exempel https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr. Genom att hoppa över en massa mellanhänder kan de produkter som företaget tillverkar och säljer hålla ett lågt pris men samtidigt vara av hög kvalitet. Bästa kombinationen alltså.

En vacker dubbel altandörr av kvalitet gör det extra bra

En öppning ut från ett rum måste vara vacker men en dörr in från utsidan måste dessutom kunna stå emot kyla, värme och väta. Det ställs stora krav för att materialet skall kunna fortsätta att vara vackert under de omständigheterna. De dubbla altandörrar i trä som man beställer från företag som specialiserat sig på altandörrar är därför gjorda av hård, långsamt vuxen furu som är producerad av FSC-leverantörer. Denna kvalitetsmärkning innebär att träet odlats och hanterats på ett sätt som är ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av skogen.

Vill man ha mycket glas finns det helglasade alternativ där glaset naturligtvis är härdat för att motstå påverkan eller risken att splittras, men annars kan man välja allt mellan två till tio rutor. Ytorna behöver heller inte vara lika stora, utan de kan bestå av en smalare och en bredare variant som båda går att öppna. Att kunna få produkter som är designade med solida lås, gångjärn och handtag av bästa kvalitet lovar lång hållbarhet och säkerhet. Allt som skiljer inomhusmiljön från utsidan måste ju också uppfylla de höga krav på isoleringsförmåga som kännetecknar modern design. 

 

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten

Dags för förskola?

13 februari 2020

Dags för förskola?