Är du i behov av klippning, färgning eller uppsättning? Är det viktigt för dig att din frisör har lång erfarenhet i branschen? Då kan Studio 22, en frisör i Linköping, vara något för dig. Studio 22 garanterar dig stor kunskap och trendkänsla, och med erfarenhet från 1986 kan de med största sannolikhet hjälpa dig. 

Utveckling är viktigt

Även fast Studio 22 startade 1986 har de inte stannat i utvecklingen. För dem är det väldigt viktigt att alltid hålla koll på trenderna och deras frisörer får gå på kurser och vidareutbilda sig för att alltid hålla sig uppdaterade och för att alltid kunna ge dig som kund den bästa möjliga servicen. Studio 22 tar in utvecklingsbara elever som genom dessa kurser och utbildningar utvecklas till kunniga och erfarna frisörer. De använder sig av Redkenprodukter vars forskning är ledande inom kvalitativa färgprodukter och hårvårdande inpackningar, så om du går till Studio 22 får du garanterat det bästa inom hårvård. 

Mer än bara hår

Studio 22 erbjuder klippning, färgning och slingor, permanent och uppsättningar. Det är dock inte bara håret som spelar roll. Hos Studio 22 kan du få en konsultation där frisören ger dig råd och tips för hur du ska sköta ditt hår och vilken frisyr som passar just dig. Här tittar de på allt, hårtyp, ansiktsform, kroppsform, attityd, allt som gör dig till den du är helt enkelt. Du får även hjälp med hur du ska behålla ditt salongssnygga hår även efter du tvättat det, eftersom det är svårt att få håret att se lika bra ut som precis efter det har blivit klippt och stylat. Frisyrdesign har mycket med balans att göra, enligt Studio 22. Det är viktigt att balansera ljust och mörkt och kallt och varmt för att få ett harmoniskt resultat som passar just dig. Studio 22 erbjuder även uppsättningar för bröllop och bal, så om du vill vara extra vacker på din stora dag kan de hjälpa dig med detta. Du kan hitta mer information om hur du bokar tid på deras hemsida.