Eleganta och moderna fasader

13 februari 2020 Lily Hansen
Eleganta och moderna fasader

Med glasade fasader får man ett tydligt modernt och exklusivt utseende på sin fastighet. Beroende på vilken typ av glas man väljer kan man helt designa sin fasad efter smak och inriktning. Färg och storlek spelar stor roll för utseendet. Likaså vilken typ av fästen som används. Man kan välja att ha glasat tak och fasad eller bådadera. Det finns väl utprovade system som klarar hårda kvalitetskrav för både säkerhet samt väder och vind. De ska klara såväl jordbävningar som extremväder. De ska leda bort vatten, det ska inte uppstå läckor och de ska klara olika lufttryck. Sammantaget ett tryggt och säkert val av högteknologisk fasadbeklädnad.

 

Hållbart och energieffektivt

Fasader av glas har lågt isolervärde, vilket gör att det krävs mindre uppvärmning men också mindre nedkylning. Man får också en behagligare och jämnare inomhustemperatur. Hållbarhet i form av att allt material kan återvinnas och att en del av det material som används är återvunnet. Det finns många olika sätt att glasa en fasad. Det kanske ska fungera som en utställningshall, och vara som ett stort displayfönster för en bilhall?  Eller så är det en galleria som behöver ha in dagsljus genom taket? Oavsett projekt är ekonomi och hållbarhet viktiga parametrar, idag mer än någonsin. Det gynnar alla att tänka mer både ekologiskt och ekonomiskt. 

 

 

Från idé till färdigt resultat

Om det verkar komplicerat att välja och utforma en egen glasfasad, kan man få hjälp med hela processen. Anlitar man proffs på glassystem för fasadesr så får man kompetenta och erfarna entrepenörer som kan ta din idé från skissbordet till den färdiga fasaden eller taket. Med fokus på kvalitet och estetik, men med hållbarhet och ekologi som riktlinje. Du kan tryggt komma med fantasifulla lösningar och diskutera dem med kunnig personal som ger dig sina bästa lösningar baserad på erfarenhet. Det kommer troligen överträffa din drömbild.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten

Dags för förskola?

13 februari 2020

Dags för förskola?