Digitaliserade låssystem

12 februari 2020 Lily Hansen
Digitaliserade låssystem

Kommer ni ihåg när elektroniska ”nyckelhittare” slog igenom för ett par decennier sedan? En mackapär som hade revolutionerande potential att lösa den förargliga och relaterbara frustrationen över att ha förlagt sina nycklar. Alla har ju egen erfarenhet över paniken och stressen som uppstår av att inte hitta sina nycklar. Men hur många känner du egentligen som har en sådan mackapär? Antagligen inte så många, men många kanske skulle behöva. Svaret är nej, vad de egentligen behöver är iLOQ. iLOQ är framtidens, nej nutidens, låssystem. I en i övrigt digitaliserad värld ska väl inte våra nycklar och lås vara något undantag.

 

Byt nycklar och låssystem enkelt

Med iLOQ får du ett digitalt och helt elektroniskt lås som dessutom är fritt från batteri och sladdar. Men vad är egentligen skillnaden då? Elektroniska nycklar, än sen då? Jo, nu ska du få höra. Blir du av med en nyckel är det ingen katastrof. Den stress som kommer över en av att eventuellt behöva byta ett helt lås vid förlorade nycklar är icke-existerande med iLOQ. Anledningen är att du helt enkelt kan spärra en förlorad nyckel och omprogrammera en ny istället. Du byter nyckel och lås som om du byter PIN-kod på din mobiltelefon.

 

iPhone, iPad och iLOQ

Det finns fler moderna fördelar med att uppgradera ett låssystem till iLOQ. Eftersom allt sker digitalt kan du från centralt håll ha kontroll över vem som har en fysisk nyckel faktiskt även ska ha tillgång till att öppna låset. Du får all information du behöver. iLOQ är på framfart och inte minst har Iloq i kumla kommit oerhört långt. Där produceras låssystemet för fulla muggar genom Pignus säkerhetssystem för alla olika fastigheter som finns. Så kom med in i matchen och överge dyra låsbytarhistorier. Gör en prisvänlig, smart och modern investering. Du har ju redan en iPhone och iPad, så varför inte iLOQ?

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten

Dags för förskola?

13 februari 2020

Dags för förskola?