Dags att flytta till ny bostad?

05 februari 2020 william eriksson
Dags att flytta till ny bostad?

Det är ett stort projekt att byta bostad. Det är tungt och ofta inte helt enkelt att välja vilka saker man vill ha med sig. Kanske flyttar du till en större bostad, då är det enklare än om du ska minska yta. Människan är samlare av naturen då det hjälpt oss överleva historiskt. Men nog har vi alla önskat att vi vore minimalister den dagen då vi flyttar. De saker vi använder till vardags går ganska snabbt att stuva ner i lådor. Kläder sorteras för sig, köksattiraljer i en låda, böcker hamnar tillsammans med andra platta pappersgrejer, filmer kanske hamnar i flyttlådan för en gammal dvd-spelare och ett tv-spel. Men sedan då? Förrådet och vinden är de ställen som får den bästa flyttaren att krokna. Så många val att göra på så kort tid.

 

Ta hjälp av en flyttfirma! 

Du kommer inte ifrån sorteringen av farmors vaser, tant Agdas linnedukar, gamla tapeter och skruvar. Men en flyttfirma hjälper dig med packning och frakt den dagen då det är dags. En flyttfirma kan hjälpa dig, inte bara med att packa alla lådor och frakta dom från det ena stället till det andra, utan även med att magasinera ditt bohag om du behöver mellanlanda i en tillfällig bostad. Be om en offert på de tjänster du önskar. Ofta har de flyttlådor att låna eller hyra ut, praktiskt för den som inte vill stå med en stor hög tomma lådor i den nya bostaden.

 

 

Andra tjänster som erbjuds av flyttfirmor

Även vid flytt utomlands kan man anlita en flyttfirma. Utanför EU kan de hjälpa dig med förtullning av ditt bohag. Ska du flytta ditt kontor, din butik eller möjligtvis en verkstad så kan en flyttfirma hjälpa dig – praktiskt och kostnadseffektivt då personalen säkerligen hellre vill fortsätta sköta sitt arbete. Ta en titt på http://www.stadsbuds2an.se.

Fler nyheter

24 februari 2023

Neonskyltens historia

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten

Dags för förskola?

13 februari 2020

Dags för förskola?