Dags att byta lås?

04 februari 2020 Lily Hansen
Dags att byta lås?

Herre gud. Med dunkande hjärta lutar man sig mot hallväggen bredvid den stängda och låsta dörren. Äntligen fick man ut honom. Den före detta sambon som visade sig vara en otrogen lögnare. Utsparkad sedan en månad tillbaka, men plötsligt stod han här i lägenheten och rotade i ett köksskåp när man kom hem från jobbet. Som om inget hänt. Sa att han hade nyckel. Men han hade ju lämnat tillbaka den? Visst hade han det? Oavsett vad så är det definitivt dags att byta lås. Helst nu på en gång. Innan fler objudna gäster dyker upp.

 

Akut hjälp då när det behövs

Även vid andra situationer kan man ha ett akut behov av en låssmed. Kanske har man blivit inlåst eller utelåst av ett lås som gått sönder. Kanske hände det otroliga men ändå möjliga att nyckeln gick av inne i låset medan man sträckte sig efter matkassarna och nu går det varken att öppna dörren eller få ut den avbrutna nyckeln. Då känns livet inte roligt. Inte heller om en nyckel försvunnit spårlöst och man står där med gråten i halsen och undrar vad sjutton man ska göra nu. Som tur är finns lösningen ofta bara en google-sökning bort. Akut hjälp av låssmeder som har jour dygnet runt finns för just sådana här oväntade och otrevliga händelser.

 

 

Säkerhet på flera sätt

Ett exempel på ett sådant låssmedsföretag med dygnet runt jour är Låsproffsen i Göteborg. Genom att samarbeta med Polisen och SOS kan de garantera sina kunders trygghet.

När man ändå anlitar en låssmed kanske det också är ett bra läge att få en allmän underhållning och smörjning av låset med. Eller varför inte uppdatera sitt låssystem till något nyare? Kanske installerat ett nytt system med kod eller kortläsare eller bara byta till en säkrare version av den befintliga låsmodellen.

Fler nyheter

Tomten och huset

23 april 2020

Tomten och huset

Effektiva takarbeten

14 februari 2020

Effektiva takarbeten

Dags för förskola?

13 februari 2020

Dags för förskola?

Val av skola

12 februari 2020

Val av skola

Anlita en webbyrå?

05 februari 2020

Anlita en webbyrå?

Nybliven båtägare

05 februari 2020

Nybliven båtägare