Det här med takarbeten kan kännas som en lätt avskräckande sak för en husägare. Utöver att rensa stuprännorna så vill kanske många av oss ha så lite att göra däruppe som möjligt. Tänk om man skulle klättra upp dig och halka? Någon takpanna kanske sitter löst efter alla år?

Nej det är bäst att lämna över takarbeten till proffsen som kan det här med att tryggt och skett jobba på lite högre höjd. Ja antingen det eller investera i en extremt snabbutlösande fallskärm.

Det besvärliga med att anlita någon för att se om ens tak är ju dock allt snack om fularbeten. Jobb som i bästa fall ser helt okej ut när allt är klart, men snart visar sig ha stora brister och fel. Detta kan förstås leda till utdragna dispyter om vad som gäller, vilket kostar tid och pengar.
Då är det bäst att anlita folk som man vet är stabila och som gör jobbet enligt vad som är överenskommet.

Svenska Takbeläggningar i Stockholm har mer än 30 år i branschen och håller hårt på kvalitet och yrkesetik. Detta familjeföretag utför såklart läggning av tak – oavsett om det gäller ny- eller omläggning av tegel- och betongtak, papptak, sedumtak samt shingeltak – men gör också mer än så.
Man utför till exempel även besiktning, snöskottning, montering, installation och tillverkning av plåtdetaljer. Svenska Takbeläggningar i Stockholm har även ett nära samarbete med plåtslagare, snickare och isoleringsentreprenörer. Allt för att kunna ge dig som kund största möjliga service.

Skulle en akut situation uppstå så har man även en jourtelefon, vilket innebär att det alltid är någon som svarar efter ordinarie kontorstid.

På företagets hemsida https://www.stb.se/ kan du till exempel se kundrecensioner från tidigare uppdragsgivare samt hitta all nödvändig kontaktinformation.

Kom ihåg att du har rätt till ROT-avdrag när du anlitar Svenska Takbeläggningar i Stockholm.